• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Producten 1-18 van 37

Pagina
per pagina

Producten 1-18 van 37

Pagina
per pagina


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Pergola met Schaduwdoek

Op zoek naar een prachtige pergola met schaduwdoek? U vindt er gegarandeerd een op Verandakopen.nl. Een pergola is een houten of metalen constructie waaraan vaak een doek is bevestigd. Bij een pergola met schaduwdoek is het doek ook nog eens te verschuiven, dit zorgt ervoor dat u zelf kunt bepalen hoeveel schaduw of zon u binnenlaat. Het laat wel enkele zonnestralen binnen maar houdt de meeste UV-straling tegen, dus u kunt heerlijk genieten van het zomerse weer zonder dat u verbrand in de zon.

Pergola

Een pergola kan meerdere doeleinden dienen. Zo kan deze uiteraard gebruikt worden in uw tuin om een heerlijk lounge gedeelte te creeëren, waarmee u extra lang kunt genieten van de zomerse temperaturen. Maar ook kan deze gebruikt worden als carport, ofwel een overdekte parkeerplaats.

Pergola met harmonicadoek

Pergola's met harmonicadoek worden in ons land steeds populairder. Ze geven uw tuin enorm veel flexibiliteit en combineren comfort met een mooi design, tegen een scherpe prijs. De pergola met harmonicadoek heeft een mooi en ingenieus ontwerp en heeft dezelfde functie als de pergola met schaduwdoek, het houdt namelijk ook de zon tegen. Dus in het kort, een pergola met harmonicadoek is een zonweringsysteem dat u als een harmonica open en dicht kunt schuiven, bestemd voor elk weertype.

Wij hebben pergola's met zonnedoeken in diverse afmetingen en kleuren. Met een divers aanbod met merken als Nesling, Gardendreams en Deponti hebben wij een uiteenlopende collectie.

Pergola met schaduwdoek of zonnedoek?

Een pergola met schaduwdoek biedt u de mogelijkheid om te kiezen voor de volle zon, als deze nog niet te sterk is, en schaduw als het hoog zomer is. Het maakt het dus mogelijk om langer en vaker van uw tuin te genieten zowel in het voorjaar als bij extreem mooi weer in de zomer. Om deze reden wordt in plaats van de naam pergola met schaduwdoek, ook wel pergola met zonnedoek gebruikt.

Welke Pergola moet ik kiezen?

Wij leveren aluminium pergola's met harmonicadoek zowel in vrijstaande als in aanbouw variant. Ook bieden wij Douglas pergola's met schaduwdoek. Het Douglas hout geeft een moderne en natuurlijke uitstraling aan uw tuin. 

Aluminium pergola's zijn enorm duurzaam en vragen minder onderhoud. Een houten pergola is vaak wat goedkoper, maar behoeft ook wat meer onderhoud. Verder is de keuze vooral ook smaakgevoelig en afhankelijk van uw huidige tuininrichting.

  • Douglas hout is een van de hardste houtsoorten
  • Douglas hout vergrijst na verloop van tijd
  • Knoesten en vlamstructuur horen bij de houtsoort
  • Scheurvorming kan optreden in hout
  • Douglas hout heeft een natuurlijke uitstraling
  • Enige kromming kan voorkomen door krimpen en uitzetten van het hout
  • Aluminium is duurzamer en behoeft minder onderhoud

Vragen over onze Pergola's met schaduwdoeken?

Heeft u vragen over ons aanbod pergola's met schaduwdoeken, of wilt u een pergola in uw tuin laten plaatsen? Wij vertellen graag meer over onze verschillende pergola’s en wat voor u de beste keuze is. U kunt ons vrijblijvend een mail sturen op [email protected], direct bellen op +31 (0) 315 324435 of kom langs in onze showroom.

© 2024 verandakopen | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.