• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Producten 1-18 van 136

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-18 van 136

per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Aluminium Veranda

Aluminium veranda's hebben veel voordelen. Ze zijn niet alleen strak, maar ook vrijwel onderhoudsvrij door de hoogwaardige kwaliteit van het materiaal! Het materiaal van de dak constructie bestaat uit polycarbonaten dakplaten afgewerkt met profielen op kleur die voor de afwerking en bevestiging zorgen. De Polycarbonaat platen zijn standaard transparant of Opaal (melkwit). Deze platen zijn 16 mm dik en hebben een zeer lange levensduur. Het is tevens ook mogelijk om een hittewerende te bestellen.

Een aluminium veranda is duurzaam, kleurvast, en onderhoudsarm. Dit betekent dat de hoogwaardige kwaliteit aluminium veranda's gegarandeerd jarenlang meegaan. De extra dikke laag poedercoating zorgt voor een ruim voldoende bescherming tegen invloeden van buiten.

In ons programma hebben wij twee modellen: de Luna, dit is een instap model met een zeer scherpe prijs kwaliteitsverhouding en de Luxere Brava die beschikt over een zwaardere constructie, water afvoer in de staanders en meerdere maatuitvoeringen.

Bovendien 

kunt u uw aluminium overkapping uitbreiden met diverse kleuren zoals Wit en Antraciet en accessoires, zoals LED-verlichting, zijwanden, of terrasverwarming en glas schuifwanden.

Aluminium Veranda monteren

Standaard kunt uw veranda bij ons afhalen of kan uw veranda thuis geleverd worden, voorzien van duidelijke montagehandleiding. Wilt u liever niet zelf monteren, of heeft u geen tijd om de montage zelf uit te voeren? Verandakopen.nl beschikt over ervaren monteurs, die reeds jarenlang ervaring hebben, en uw veranda snel en kundig monteren of aanpassen. Meer informatie? Informeer naar de mogelijkheden!

© 2024 verandakopen | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.