Aluminium Veranda

Aluminium Veranda

Veranda's uitgevoerd in aluminium hebben veel voordelen ze zijn niet alleen strak, maar ook vrijwel onderhoudsvrij! De Veranda's van Verandakopen.nl zijn onderhoudsvrij door het hoogwaardige Aluminium van de constructie en zeer hoogwaardig materiaal van de dak constructie. Deze bestaan uit Polycarbonaat dakplaten afgewerkt met profielen op kleur die voor de afwerking en bevestiging zorgen. De Polycarbonaat platen zijn standaard transparant of Opaal (melkwit). Deze platen zijn 16 mm dik en hebben een zeer lange levensduur ook is het mogelijk om een hittewerende te bestellen. 

Deze voordelen zorgen er voor u langer buiten kunt zitten, en geniet u langer van de buitenlucht! Veranda's van Verandakopen.nl worden in meerder maten geleverd, en beschikken over alle benodigde bevestigingsmaterialen en montagehandleiding. Uw veranda is dus een kant-en-klaar bouwpakket!

Aluminium Veranda kopen

Een aluminium veranda is duurzaam, kleurvast, en onderhoudsarm. Dit betekent dat de hoogwaardige kwaliteit aluminium veranda's gegarandeerd jarenlang meegaan. De extra dikke laag poedercoating zorgt voor een ruim voldoende beschermd is tegen invloeden van buiten. 

In ons programma hebben wij twee modellen de Luna dit is een instap model met een zeer scherpe prijs kwaliteitsverhouding en de Luxere Brava die beschikt over een zwaardere constructie, water afvoer in de staanders en meerdere maat uitvoeringen.

Bovendien kunt u uw aluminium overkapping uitbreiden met diverse kleuren zoals Wit en Antraciet en  accessoires, zoals LED-verlichting, zijwanden, of terrasverwarming en glas schuifwanden.

Aluminium Veranda monteren

Standaard kunt uw veranda bij ons afhalen of kan uw veranda thuis geleverd worden, voorzien van duidelijke montagehandleiding. Wilt u liever niet zelf monteren, of heeft u geen tijd om de montage zelf uit te voeren? Verandakopen.nl beschikt over ervaren monteurs, die reeds jarenlang ervaring hebben, en uw veranda snel en kundig monteren of aanpassen. Meer informatie? Informeer naar de mogelijkheden!


Artikelen 1 tot 16 van 109 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 16 van 109 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5