• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Producten 1-18 van 51

Pagina
per pagina

Producten 1-18 van 51

Pagina
per pagina


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Aluminium Carport

Een Aluminium Carport van Pext is een geweldige keuze als u een carport zoekt met een lange levensduur, weinig onderhoud en een moderne uitstraling. Bovendien past dit product zeer goed bij de hedendaagse woningbouw. Verandakopen.nl levert een een Aluminium veranda met een boog CP10 of twee bogen CP20 met tussen paal of zonder dit is de CP25 in verschillende maten.

Een Pext aluminium carport zorgt voor de bescherming van uw auto, camper of boot tegen weer zoals regen, sneeuw en hagel, maar denk ook aan de verkleurende werking van ultra violet licht. Zodat uw kostbare eigendommen een lange levensduur hebben in een goede staat.

Uitvoeringen

Verandakopen.nl is dealer gevestigd in oost Nederland en wij leveren in Nederland en België. Deze producten zijn van het merk Pext. De volgende drie uitvoeringen kunnen geleverd worden: uitvoering met enkele boog (Pext CP10), dubbele boog met staanders in het midden (Pext CP20) en dubbele boog zonder tussen staanders (Pext CP25). Alle constructies zijn uitvoerbaar als zijaanbouw, kopaanbouw of vrijstaand.

Plaatsing van het product

Dit product wordt als compleet bouwpakket geleverd. Een carport kan in blank aluminium geleverd worden of in gepoedercoate uitvoering. Verder bevat dit pakket een dak beplating, uitgevoerd  in 10mm Polycabonaat Lexan Thermoclear Plus 2UV. Zowel de constructie als de Polycarbonaten platen zijn in Nederland gefabriceerd.
 
Plaatsing van dit product kunt u zelf ter hand nemen, maar mocht dit niet tot de mogelijkheden behoren dan helpen wij u graag. Wij beschikken over een eigen ervaren montage team voor dit soort aluminium constructies. Ons team kan dit product snel en correct plaatsen.

Heeft u vragen of wilt u een keer langs komen in onze showroom bel ons 0315-324435 of mail ons [email protected]

© 2024 verandakopen | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.