Aluminium Carport

Een Aluminium Carport is een geweldige keuze als u een carport zoekt met een lange levensduur, weinig onderhoud en een moderne uitstraling. Bovendien past dit product zeer goed bij de hedendaagse woningbouw. Verandakopen.nl levert een een Aluminium veranda met een boog of twee bogen met of zonder tussen paal in verschillende maten.

Een Pext aluminium carport zorgt voor de bescherming van uw auto, camper, boot tegen het weer zowel regen, sneeuw en hagel maar denk ook aan de verkleurende werking van ultra violet licht. Zodat uw kostbare eigendommen een lange levensduur hebben in een goede staat.

 

Uitvoeringen

Verandakopen.nl is dealer voor de regio Oost-Gelderland en levert van het merk Pext drie verschillende uitvoeringen. Dit zijn de enkele boog carport (Pext CP10) in verschillende maten, de dubbele boog met staanders in het midden (Pext CP20) en de dubbele boog zonder tussen staanders de (Pext CP25). Alle constructies zijn uitvoerbaar als zijaanbouw, kopaanbouw of vrijstaand. Wij leveren u deze carport als een compleet bouwpakket wat bestaat uit een een gepoedercoate constructie op RAL-kleur met een Uniek profielsysteem. Bij dit pakket zit een dak beplating uitgevoerd in 10 mm Polycarbonaat Lexan Thermoclear Plus 2UV. Zowel Polycarbonaat platen als de constructie zelf zijn Nederlands fabricaat.

 

Plaatsing van dit product kunt u zelf ter hand nemen maar mocht dit niet tot de mogelijkheden behoren dan helpen wij u graag. Wij beschikken over eigen ervaren montage team voor dit soort aluminium constructies. Die dit product snel en correct kunnen plaatsen.

 

Heeft u vragen of wilt u een keer langs komen in onze showroom bel ons 0315-324435 of mail ons [email protected]


16 artikel(en)

per pagina

16 artikel(en)

per pagina