• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Producten 1-18 van 20

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-18 van 20

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Tuinkamer

De voordelen van een tuinkamer zijn gerust eindeloos te noemen. Dankzij een tuinkamer zorgt u niet alleen voor extra binnenruimte met veel lichtinval, maar ook voor een plaats waar u met vrienden en familie in diverse weersomstandigheden uitstekend kunt vertoeven. Een tuinkamer zoals de Ribolla kunt u gebruiken om op een mooie zomerse dag te genieten van de schaduw of als een gesloten ruimte in uw tuin als de temperatuur 's avonds daalt.

Tuinkamer met Schuifwanden

Wilt u niet alleen een gesloten ruimte maken, maar ook eentje die te openen is? Kies dan voor glazen schuifwanden. Deze schuifwanden zijn eenvoudig te openen, maar ook te sluiten, mocht dat nodig zijn. Met de optionele glazen schuifwanden kunt u van Ribolla vrijstaande veranda in een handomdraai een gesloten ruimte maken. Die genieten met familie en vrienden mogelijk maakt in uw tuin wanneer u normaal naar binnen gaat.

Tuinkamer Accessoires voor een Ribolla.

Uw Ribolla is aan te passen op uw wensen met diverse accessoires. Denk hierbij aan glazen schuifwanden, zijwanden in polycarbonaat of een zijwand in aluminium rabat delen en natuurlijk maat aanpassingen.

Naast deze constructie aanpassingen beschikken wij ook over een serie aan heaters, LED-verlichting sets met 6 of 10 leds en afstandsbediening, of vlonder vloeren.

Montage van de Ribolla.

Een product als deze is bij uitstek geschikt om te laten monteren de monteurs kunnen aanpassingen ter plekke uitvoeren en een goed resultaat is gegarandeerd. Wij beschikken over een ervaren montage team dat u de zorgen van montage prima uit handen kan nemen. 


Heeft u vragen over bijvoorbeeld de Ribolla bel of mail ons op 0315-324435 of [email protected]

Profiteer van onze voordelen!

© 2024 verandakopen | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.