• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Producten 1-18 van 23

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-18 van 23

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Solar carport of veranda

Overweeg een Solar carport als u uw bedrijfspand of woning wilt vergroenen. Het is ideaal om onbenutte ruimte, zoals parkeerplaatsen, te benutten voor uw elektriciteitsvoorziening. Met een Solar Carport creëert u een eigen zonne-energieoverkapping, zonder concessies te doen aan de parkeerfunctie. Heeft uw bedrijfspand of woning parkeerplaatsen en kan het dak niet genoeg zonnepanelen dragen? Denk dan aan een Solar carport.

De constructie van de Solar carport en veranda

De solar carports of veranda's met zonnepanelen geleverd door verandakopen.nl worden op maat gemaakt met een Douglas onderbouw, die dankzij het houten karakter een duurzame en luxe uitstraling biedt. De bovenbouw bestaat uit lichtdoorlatende zonnepanelen gemonteerd in een gecoat aluminium frame, verkrijgbaar in een meerdere kleuren naar keuze. Het aluminium frame zorgt voor een stabiele montage van de zonnepanelen en de glas rubbers voor de afdichting. De bekabeling van de zonnepanelen wordt aan de onderkant gekoppeld en keurig afgewerkt met een speciale koof tussen de liggers. De solar carport wordt geleverd als bouwpakket, geschikt voor zelfmontage of door ons team.

Kenmerken van de Solar carport en de de Solar veranda

De Solar Carport en veranda worden geleverd als Kant-en-klaar bouwpakket
• Het Douglas frame is gemaakt van gelamineerd hout "Duplo" voor meer stabiliteit en maatvastheid.
• De bovenbouw bestaat uit gecoate aluminium profielen met rubbers voor een degelijke bevestiging van de zonepaneel.
• Zowel de Solar carport als de Solar veranda worden geheel voorbereid en op maat geleverd.
• Het vermogen per zonnepaneel is 370 WP
• De aanbevolen omvormer is een Solar Edge Optimizer leverbaar door een installateur of door ons
• De bekabeling wordt aan de onderkant netjes weggewerkt doormiddel van een koof.
• Bevestigingsmateriaal, kabels en montagehandleiding

Solar carport van Solardok 

De Solar Carport van het merk Solardok, verkrijgbaar bij Verandakopen.nl, is uitermate geschikt voor de zakelijke markt vanwege zijn veelzijdigheid en doordachte constructie. Deze zonnepanelen carport is beschikbaar in twee varianten: de Solar Carport SC10W cm en de Solar Carport SC10A, beide leverbaar in diverse maten. Het onderscheid tussen deze twee types zit in de onderbouw. De SC10W heeft een volledig Douglas houten onderbouw, wat resulteert in een rustieke uitstraling. De SC10A daarentegen heeft Douglas staanders maar aluminium draagbalken voor een strakker design.

Wat deze twee Solar Carports uniek maakt, is hun modulaire uitbreidingsmogelijkheid. Zowel de houten als de aluminium uitvoering zijn verkrijgbaar in verschillende breedtematen en speciale uitbreidingsmodules. Hierdoor kunnen de Solar Carports worden aangepast aan het aantal parkeerplaatsen dat moet worden overkapt. Naast de in de breedte koppelbare carports van Solardok is er nu ook de SC10WOM. Dit nieuwe model Solar Carport is aan de achterkant gekoppeld met een gedeelde waterafvoer, waardoor zowel voor- als achteraan parkeren mogelijk is.

Als het dak van uw bedrijfspand niet geschikt is voor zonnepanelen en u wilt verduurzamen of uw wil infesteren om uw elektriciteitsrekening omlaag te brengen, dan biedt de modulaire Solar Carport van Solardok een ideale oplossing!

Solar veranda de groene oplossing


Verandakopen.nl biedt, naast de Solar Carport, ook de Solar Veranda van Pext voor de particuliere markt. Deze prachtige Douglas veranda, beschikbaar als vrijstaande of aanbouw zonnepanelenveranda, maakt energieopwekking in uw achtertuin mogelijk. De Solar Veranda is verkrijgbaar in vier verschillende types, waaronder de Pext Solar Veranda DDS50, met twee zonnepanelen diep, en de DDS50XL, met drie zonnepanelen diep. Beide varianten zijn beschikbaar als aanbouw of vrijstaande veranda, en in diverse breedtematen. De toepassingen van deze zonnepanelenveranda's zijn veelzijdig, van een veranda aan het huis en een aanbouw carport tot een vrijstaand Solar tuinhuis met een lichtdoorlatend dak, compleet met wanden en deuren.

Kortom wilt u uw tuin aankleden met een tuinhuis, overkapping of aanbouw veranda, maak uw tuin dan groen met deze duurzame Solar veranda en wek meteen uw eigen energie op!

Montage van uw zonnepanelen veranda of carport?

Na het maken van uw keuze voor de Solar carport of solar veranda, rijst natuurlijk de vraag: hoe wordt de montage uitgevoerd? Verandakopen.nl biedt de optie om gebruik te maken van ons montageteam, maar u kunt er ook voor kiezen om dit zelf te doen. De pakketten voor de Solar Carport en veranda zijn volledig voorbereid en worden geleverd met een duidelijke handleiding, waardoor de montage haalbaar is voor zowel particulieren als montage teams.

Voor de fundering van de Solar Veranda kunnen betonpoeren worden meegeleverd, die u zelf kunt plaatsen. De Solar Carport is daarentegen voorbereid voor een grondschroeffundering. Hiervoor zijn gespecialiseerde bedrijven beschikbaar die u door dit proces kunnen begeleiden.

Na het plaatsen van de constructie moeten de zonnepanelen van uw carport of veranda nog worden aangesloten. Dit houdt in dat de omvormer moet worden gekoppeld aan uw elektrische systeem en natuurlijk aan de carport. Voor dit proces is altijd een gecertificeerde elektricien nodig, die de installatie kan keuren en indien nodig aanpassingen kan doen.

Uiteraard staan onze adviseurs klaar om het volledige montageproces van uw veranda of carport voor u te begeleiden!

Bekijk de Solar Carport in onze 

showroom!

Bent u geïnteresseerd in de Solar Carport van Solardok en wilt u deze zelf bekijken? Dat kan! We hebben de Solar Carport SC10W - 548 x 551 cm geïnstalleerd in onze showroom. Kom gerust langs om het te bewonderen. Als u een afspraak wilt maken, bel dan ons telefoonnummer: 0315-324435. De koffie staat voor u klaar!

© 2024 verandakopen | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.