Winkelwagen
Kiyoh
Klanten geven ons een Beoordelingen Alle beoordelingen Deel uw ervaring
8.9

Houten Veranda

Een houten veranda is bij Verandakopen.nl verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. De diverse types hebben haar eigen eigenschappen en voordelen. Zo heeft een Lariks of Douglas Veranda het grote voordeel dat deze niet behandeld hoeft te worden, terwijl veranda met andere houtsoorten meestal meteen behandeld moet worden. 


Producten 1-18 van 90

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-18 van 90

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Houten Veranda

Houten veranda van Douglas

Een houten veranda van Pext uitgevoerd in douglas hout zijn bij Verandakopen.nl standaard minimaal Duplo gelamineerd. Dit betekent dat een staander bestaat uit twee balken of meer bij de meest luxe types. Deze laminatie van de staanders van uw houten veranda voorkomt werking en dus krom trekking van de staanders.
De houten veranda's worden standaard geleverd als kant-en-klare bouwpakketten. Dit betekent dat alles compleet geleverd wordt inclusief bevestigingsmaterialen en handige montagehandleiding. De beglazing wordt doorgaans uitgevoerd met de bekende transparante en melkwitte (opaal) polycarbonaatplaten. Deze zijn ook los bij Verandakopen.nl te bestellen.

Pext Veranda's

Houten veranda's van Douglas- of Larikshout worden bij Verandakopen.nl op maat gezaagd, gekantfreesd, en voorzien van ingefreesde muurbalk en dwarsligger. De balken beschikken meteen over het juiste afschot, en zijn ook op de juiste afstanden gemaakt. Lariks veranda's worden compleet geleverd inclusief bevestigingsmaterialen en montagehandleiding. De dakbedekking bestaat doorgaans uit 16mm Lexan Thermoclear polycarbonaten platen, met volledige UV-bescherming. Wilt u een veranda voorbereid voor glas? Ook dit is mogelijk. Lariks balkhout is zowel geschaafd, fijnbezaagd, of gelamineerd verkrijgbaar. De afdeklijsten zijn af te werken in de kleuren RAL9001 of RAL7016.

De daksystemen die wij leveren samen met de onze Pext, Lariks of Douglas veranda's zijn ook geschikt voor plaatsing op een zelf gebouwde constructie. Dus heeft u een zelf gebouwde houten veranda waar u een polycarbonaat dak op wil dan staan wij als Pext dealer voor u klaar.

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op 0315-324435!