Winkelwagen
Kiyoh
Klanten geven ons een Beoordelingen Alle beoordelingen Deel uw ervaring
9.1

Producten 1-18 van 66

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-18 van 66

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Houten Veranda

Douglas en Lariks houten Veranda's

Complete houten overkappingen van Pext uitgevoerd in Lariks of Douglas balkhout zijn bij Verandakopen.nl zijn standaard minimaal Duplo gelamineerd. Dit betekent dat een staander bestaat uit twee balken of meer bij de meest luxe types. Deze laminatie van de staanders van uw houten Pext veranda voorkomt werking en dus het krom trekken van de staanders.


De veranda's van Douglas hout worden kant en klaar afgeleverd als bouwpakket. Dit betekent dat alles compleet geleverd wordt, inclusief bevestigingsmaterialen en handige montagehandleiding. De beglazing wordt doorgaans uitgevoerd met de bekende transparante en melkwitte (opaal) polycarbonaatplaten, deze zijn ook los bij Verandakopen.nl te bestellen.

Aanvullende informatie over onze houten veranda's 

Houten overkappingen van Lariks balkhout worden bij Verandakopen.nl op maat gezaagd, gekantfreesd, en voorzien van ingefreesde muurbalk en dwarsligger. De balken beschikken meteen over het juiste afschot en zijn ook op de juiste afstanden gemaakt. Lariks veranda's worden compleet geleverd inclusief bevestigingsmaterialen en montagehandleiding. De dakbedekking bestaat doorgaans uit 16mm Lexan Thermoclear polocarbonaat platen, met volledige UV-bescherming. Wilt u een veranda voorbereid voor glas? Ook dit is mogelijk. Lariks balkhout is zowel geschaafd, fijnbezaagd, of gelamineerd verkrijgbaar. De afdeklijsten zijn af te werken in de kleuren RAL9001 of RAL7016.

De daksystemen die wij leveren samen met de onze Pext Lariks of Douglas onderbouwen zijn ook geschikt voor plaatsing op een zelf gebouwde constructie. Dus heeft u een zelf gebouwde houten veranda waar u een polycarbonaat dak op wil dan staan wij als Pext dealer voor u klaar.

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op 0315-324435!