• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Producten 1-18 van 97

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-18 van 97

per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Houten veranda van Douglas

Een houten veranda van Pext uitgevoerd in douglas hout zijn bij Verandakopen.nl standaard minimaal Duplo gelamineerd. Dit betekent dat een staander bestaat uit twee balken of meer bij de meest luxe types. Deze laminatie van de staanders van uw houten veranda voorkomt werking en dus krom trekking van de staanders.
De houten veranda's worden standaard geleverd als kant-en-klare bouwpakketten. Dit betekent dat alles compleet geleverd wordt inclusief bevestigingsmaterialen en handige montagehandleiding. De beglazing wordt doorgaans uitgevoerd met de bekende transparante en melkwitte (opaal) polycarbonaatplaten. Deze zijn ook los bij Verandakopen.nl te bestellen.

Pext Veranda's

Houten veranda's van Douglas- of Larikshout worden bij Verandakopen.nl op maat gezaagd, gekantfreesd, en voorzien van ingefreesde muurbalk en dwarsligger. De balken beschikken meteen over het juiste afschot, en zijn ook op de juiste afstanden gemaakt. Lariks veranda's worden compleet geleverd inclusief bevestigingsmaterialen en montagehandleiding. De dakbedekking bestaat doorgaans uit 16mm Lexan Thermoclear polycarbonaten platen, met volledige UV-bescherming. Wilt u een veranda voorbereid voor glas? Ook dit is mogelijk. Lariks balkhout is zowel geschaafd, fijnbezaagd, of gelamineerd verkrijgbaar. De afdeklijsten zijn af te werken in de kleuren RAL9001 of RAL7016.

De daksystemen die wij leveren samen met de onze Pext, Lariks of Douglas veranda's zijn ook geschikt voor plaatsing op een zelf gebouwde constructie. Dus heeft u een zelf gebouwde houten veranda waar u een polycarbonaat dak op wil dan staan wij als Pext dealer voor u klaar.

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op 0315-324435!

© 2024 verandakopen | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.