• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Pext daksysteem los kopen?

Wilt u zelf een veranda bouwen en de dak constructie met een Polycarbonaat dak? Dan biedt Pext de uitkomst. Pext heeft ook een serie daksystemen die geleverd worden inclusief polycarbonaat platen en bevestigingsprofielen. Deze komen overeen met de LT20 en LT50 daksystemen. Ze zijn in meerdere maten leverbaar en zijn bij uitstek geschikt voor eigen constructies. Dus denk bij een eigen constructie ook aan een daksysteem van Pext!


Producten 1-18 van 22

Pagina
per pagina

Producten 1-18 van 22

Pagina
per pagina


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Pext daksysteem

De daksystemen van Pext zijn van dezelfde kwaliteit als dat je gewend bent van anderen Pext producten. Wanneer u zelf een veranda bouwt en daar graag een Polycarbonaten dak op wilt plaatsen biedt Pext de uitkomst. De serie daksystemen die geleverd worden door Pext zijn uitgerust met polycarbonaten platen en bevestigingsmaterialen. Uitermate geschikt voor eigen constructie dus.


Pext daksysteem opties

De daksystemen van Pext zijn te bestellen in veel verschillende varianten. Bij het bestellen heeft u verschillende opties om het daksysteem zo goed mogelijk naar eigen smaak te maken. De Pext daksystemen zijn te bestellen in veel verschillende breedtematen waardoor u zelf uit kan kiezen welke het beste bij uw project past. Daarnaast heeft u de keuze om het polycarbonaat te bestellen in een opalen of een heldere variant en heeft u de keuze uit verschillende dakgoten. Deze zijn te bestellen in de kleuren zwart, wit en antraciet.

© 2024 verandakopen | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.