Pext varanda Douglas & Larinks.

Pext is een Nederlandse leverancier uit Friesland die alles levert voor uw veranda. Van de losse aluminium profielen, Polycarbonaat platen en complete daksystemen voor de doe-het zelver die zelf de onderbouw maakt. Pext is ook leverancier van complete veranda's bestaand uit een complete onderbouw in Duplo gelamineerd Douglas hout (dubbel gelamineerd) of meervoudig gelamineerd Lariks hout. 

Deze houten veranda's hebben een aluminium daksysteem met Polycarbonaat platen als dak bedekking. Verandakopen.nl is dealer van het gehele pakket van Pext en wij streven er naar om alle producten van dit merk onze site te hebben. Kunt u het bij ons niet vinden, kijk dan op www.pext.nl en geeft de benodigde onderdelen aan ons door, wij verzorgen dan de levering van de door u gewenste veranda delen. 

Aanbouw veranda.

De houten veranda van Pext zijn leverbaar als aanbouw veranda voor een overkapping tegen bijvoorbeeld uw woonhuis aan of een vrijstaande veranda die zelfstandig in uw tuin kan worden geplaatst. Het verschil is dat de Pext aanbouw veranda over een afdichtlijst in het pakket heeft voor een waterdichte aansluiting op een wand en de vrijstaande veranda variant van Pext beschikt over een zware achterbalk met twee extra staanders. 

De houten aanbouw veranda's van Pext worden geleverd in in Douglas hout en Lariks hout.
De Douglas veranda heeft staanders die dubbel gelamineerd zijn ook wel Duplo genoemd. Hierdoor zijn de natuurlijke krachten in het hout tegengesteld waardoor ze elkaar opheffen, dit voorkomt kromtrekken.

De Lariks veranda.

De Lariks veranda van Pext is net als de Douglas variant gelamineerd uitgevoerd het verschil is echter dat de Lariks variant meervoudig gelamineerd is. De beteken dat de staanders van deze veranda uit ca. 6 verschillende balken bestaat.


De voordelen van het lamineren van de Lariks veranda van Pext zijn als volgt:

 • Gelamineerd hout heeft een zeer hoge weerstand tegen vervorming tegen werking van het hout. 
 • Lariks gelamineerd hout heeft een lager eigen gewicht dan staal of beton en daarom waardoor het een grotere draagkracht kan opleveren of slankere bouw mogelijk maakt.

De houten veranda Douglas Duplo en het type Lariks gelamineerd van Pext zijn leverbaar met twee verschillende daksystemen de LT20 en de LT50.

Het LT20 dakststeem van uw Lariks of Douglas houten onderbouw beschikt over de volgde onder delen.

 • Aluminium profielen.
 •  EPDM oplegrubbe.
 •  Aluminium eindsplaatjes.
 • 16mm Lexan Thermoclear Plus 2UV 3TS Helder of Opaal Polycarbonaat.
 •  Aluminium muurprofiel met afsluitrubber.
 •  AntiDust-tape; gesloten en perforatie.
 •  Alle benodige montagematerialen zoals schroeven en kit.
 •  Montagehandleiding.

De LT50 is gelijk aan de LT20 met uitzondering van de kleur de LT20 is in blank Aluminium en de LT50 beschikt over in kleur geleverde kliklijsten.

 • Kliklijsten LT50 zijn in RAL 9001(Crème Wit) / 9010 (Zuiver wit) of 7016 (Antracietgrijs).

Pext los daksysteem kopen ?

Wilt u zelf een veranda bouwen en de dak constructie wilt u uitvoeren in Polycarbonaat dan biedt Pext uitkomst. Pext heeft ook een serie daksystemen die geleverd worden inclusief polycarbonaat platen en bevestigingsprofielen. Deze komen overeen met de LT20 en LT50 daksystemen. Ze zijn in meerdere maten leverbaar en zijn bij uitstek geschikt voor eigen constructies. Dus denk bij een eigen constructie ook aan een daksysteem van Pext!

Pext Aluminium carport

Pext levert buiten de veranda voor de tuin ook een zeer mooie serie aluminium carport's deze aluminium boog carport hebben een dak bestaand uit een uit een 10 mm dubbelwandige polycarbonaat plaat. De aluminium onderbouw wordt gepoedercoat geleverd in een RAL kleur na keuze. Deze Pext carport heeft een zeer sierlijke en moderne uitstraling en past perfect bij de hedendaagse architectuur en ideaal om uw auto te beschermen tegen weers invloeden. De carport zijn leverbaar in verschillende afmetingen en in 3 verschillende uitvoeringen.

Heeft u vragen over een Pext veranda, daksysteem, daksysteem of wilt u een offerte bel dan 0315-324435 of mail ons op [email protected] of vul ons contact formulier in met uw vraag.


Artikelen 1 tot 16 van 53 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Artikelen 1 tot 16 van 53 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4