• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Schaduwdoek en Harmonicadoek

De schaduwdoeken en harmonicadoeken van Nesling zijn ideaal voor het creëren van schaduw. De doeken kunnen gemakkelijk geplaats worden op een pergola waarna ze gemakkelijk te gebruiken zijn. De doeken zijn gemaakt van een geweven HDPE-stof die tot wel 95 procent van de schadelijke UV-staling tegenhoudt. De stof is makkelijk schoon te maken met lauw water en is schimmelwerend.


2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Opties schaduwdoek en harmonicadoek

De schaduw- en harmonicadoeken zijn te bestellen in drie verschillende kleuren: gebroken wit, zand en antraciet. Wanneer u een harmonicadoek bestelt heeft u ook nog de opties om verschillende elementen erbij te bestellen om de pergola waar uw harmonicadoek in gemonteerd wordt gemakkelijk aan de grond te monteren. Of wanneer u de pergola zelf monteert: om de pergola balken met elkaar te verbinden. Deze elementen zijn een vloerelement, verlengelement en een muurelement.

Montage schaduwdoek en harmonicadoek

Wanneer u een schaduw- of harmonicadoek heeft besteld is deze gemakkelijk zelf te monteren met de bijgeleverde montagematerialen bestaande uit katrollen, baleinen, staalkabels, touw en spanners. Daarnaast heeft u ook nog eens 5 jaar lang garantie op uw schaduw- of harmonicadoek.

© 2024 verandakopen | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.