• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Aluminium pergola met schaduwdoek

De aluminium pergola van met schaduwdoek zorgt voor een mooie uitstraling in uw tuin. Door deze terrasoverkappingen kunt u het hele jaar genieten van uw tuin. De pergola is gemaakt van een hoogwaardig aluminium vervaardigd in Duitsland. In combinatie met het schaduwdoek zorgt het voor de ultieme buitenervaring.


9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Coolfit schaduwdoek

Het Coolfit schaduwdoek zorgt ervoor dat u in de zomer kunt genieten van een aangename schaduw. Het doek zorgt ervoor dan 95 procent van de schadelijke UV-straling wordt tegengehouden waardoor u minder snel zult verbranden. Verder is het doek wind doorlatend, wat ervoor zorgt dat u in de zomer lekker afkoelt wanneer er een klein briesje wind langskomt. Het schaduwdoek is te bestellen in drie verschillende kleuren: gebroken wit (9016), zand (9007), en antraciet (7016).

Levering aluminium pergola met schaduwdoek

De aluminium pergola met schaduwdoek van Nesling wordt geheel gratis bij uw thuis geleverd inclusief ophang- en katrollenset. Ook worden de pergola’s geleverd met een montagehandleiding en montagematerialen waardoor de pergola gemakkelijk zelf te monteren is. De staanders zijn standaard 240cm lang en de constructie wordt altijd geleverd zonder schoren. Plaatsing kan op een stenen of houten ondergrond worden uitgevoerd. De pergola’s met schaduwdoek zijn vanuit voorraad leverbaar waardoor een snelle levering gegarandeerd is.

© 2024 verandakopen | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.