• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Pext veranda klassiek

De Klassieke veranda’s van Pext zorgen voor een strakke en tijdloze uitstraling in uw tuin. De veranda’s worden gemaakt van het sterke en duurzame Douglashout. Het hout valt onder duurzaamheidsklasse 3, wat inhoudt dat de veranda een lange levensduur heeft. Daarnaast zorgt het voor een knusse sfeer, waardoor de veranda erg geschikt is om samen onder te relaxen.


18 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

18 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Variaties Pext veranda klassiek

De klassieke veranda van Pext is beschikbaar in veel verschillende varianten en is na eigen wens aan te passen. Ten eerste is de veranda te bestellen in 9 verschillende maten wat betekent dat er voor elke tuin, groot of klein, een veranda beschikbaar is. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid wanden toe te voegen aan de zijkant van uw veranda. U kunt kiezen uit zowel glazen zijwanden als houten zijwanden. Deze zijwanden zijn gelijk aan de door u gekozen diepte van de veranda waardoor ze nauwkeurig aansluiten op de balken. De diepte van uw veranda is ook naar eigen wens aan te passen.

Levering van uw klassieke Pext veranda

De veranda van Pext wordt geleverd met montagematerialen en een montagehandleiding. Dit zorgt ervoor dat de veranda zelf te monteren is. Daarnaast is er ook nog de optie om het door onze monteurs te laten monteren. Bekijk ook onze leveringsvoorwaarden.

© 2024 verandakopen | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.