• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Pext Douglas veranda met Glaskap

Wilt u het hele jaar lekker buiten kunnen zitten? Dan is een Douglas veranda met glaskap van Pext een mooie toevoeging voor uw tuin. Het gelamineerde Douglashout zorgt voor een strakke uitstraling en heeft een lange duurzaamheid. Door zijn vele varianten is de Pext Douglas veranda geschikt voor elke tuin en woning. De veranda’s zijn speciaal gemaakt om u een prettige buitenzitervaring te bezorgen. U kunt namelijk zowel in de zomer als in de winter genieten van de Pext veranda’s.


Producten 1-18 van 28

Pagina
per pagina

Producten 1-18 van 28

Pagina
per pagina


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Pext Glaskap

De glaskap die bevestigd zit aan de bovenkant van de veranda zorg ervoor dat u tijdens de winter of wanneer het regent ook kunt genieten van uw veranda. Zo kunt u het jaarrond beschut buiten zitten en genieten van uw tuin. Zelf heeft u de keuze om de kleur van de sierlijst rondom de glasplaten uit te kiezen. U heeft de keuze uit wit, antraciet en zwart.

Pext veranda opties

Bij het bestellen van uw Pext veranda met glaskap heeft u vele opties om de veranda aan te passen naar uw eigen smaak. Zo heeft u de keuze uit een pvc-dakgoot of een stalen dakgoot, en heeft u keuze uit verschillende kleuren voor uw glassierlijsten. Ook krijgt u de optie om de veranda door ons te laten monteren. De veranda is gemakkelijk zelf te monteren met de bijgeleverde montagematerialen en handleiding. Maar u kunt het ook door ons laten doen. Wij zorgen er dan voor dat uw veranda op een vakkundige manier wordt gemonteerd. Hierbij worden wel extra kosten berekend.

© 2024 verandakopen | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.