• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Pext aluminium carport

De aluminium boog carports hebben een dak met een 10 mm dubbelwandige polycarbonaat plaat. De aluminium onderbouw wordt gepoedercoat geleverd in een RAL kleur naar keuze. Deze Pext carport heeft een zeer sierlijke en moderne uitstraling en past perfect bij de hedendaagse architectuur en is ideaal om uw auto te beschermen tegen weersinvloeden. De Pext aluminium carports zijn leverbaar in verschillende afmetingen en in 3 verschillende uitvoeringen: enkele boog, dubbele boog en dubbele boog zonder middenstaanders.


Producten 1-18 van 42

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-18 van 42

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Pext Aluminium carport

Pext levert buiten de veranda voor de tuin ook een zeer mooie serie aluminium carport's. Deze aluminium boog carport hebben een dak bestaand uit een 10 mm dubbelwandige polycarbonaat plaat. De aluminium onderbouw wordt gepoedercoat geleverd in een RAL kleur na keuze. Deze Pext carport heeft een zeer sierlijke en moderne uitstraling en past perfect bij de hedendaagse architectuur en is ideaal om uw auto te beschermen tegen weersinvloeden. De carport zijn leverbaar in verschillende afmetingen en in 3 verschillende uitvoeringen.

Pext aluminium carport levering

De Pext aluminium carport wordt gratis bij uw thuis geleverd en wordt compleet als bouwpakket aangeleverd. Hierdoor hoeft u niet zelf nog aan de slag om de hele carport in elkaar in elkaar te zetten. Mocht u toch vakkundige hulp nodig hebben bij het plaatsen van uw carport heeft u altijd nog de optie om het door ons te laten monteren.

Aluminium carport opties

Bij het bestellen van uw carport heeft u verschillende extra’s die u kunt aanvinken. Zoals gezegd kunt u zelf de kleur van uw carport bepalen en heeft u de optie om de carport door ons te laten monteren. Maar u heeft ook de keuze uit verschillende polycarbonaten platen. Dit zijn de platen die boven op uw carport zitten. U heeft namelijk de optie om deze in een opalen variant te bestellen of een heldere variant. Ook kunt u betonnen poeren bij uw carport bestellen. Deze kunnen geplaatst worden aan de standaard stelvoeten van uw carport.

© 2024 verandakopen | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.