• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Nesling schaduwsystemen

Nesling produceert al meer al 15 jaarallerlei verschillende zonwerende producten zoals schaduwdoeken, rolgordijnen en parasols. Ook produceren en verkopen ze verschillende soorten pergola’s van zowel Douglas hout als aluminium. Kwaliteit staat bij Nesling op nummer één en duurzaamheid is iets wat ze nastreven. Voor iedere schaduw situatie een Nesling oplossing!


5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Nesling pergola’s

Nesling pergola’s zijn gemaakt van Douglas hout of aluminium en zijn volledig aan te passen naar uw eigen smaak. Hierdoor zit er voor iedere tuin wel een mooie pergola bij. De pergola is eenvoudig zelf te monteren dankzij een duidelijke montagehandleiding. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De staanders zijn echter altijd 300 cm hoog.


Nesling schaduwdoeken

Nesling schaduwdoeken zijn gemaakt van de krachtige HDPE-stof. Deze stof bevat een UV filter die tot wel 95 procent van de UV-straling tegenhoudt. In combinatie met de Nesling pergola’s zorgt het doek voor goede verkoeling. Het doek is te verkrijgen in 3 kleuren en wordt geleverd in verschillende maten. De doeken zijn makkelijk schoon te maken en is schimmel werend. Ook worden ze geleverd met het nodige bevestigingsmateriaal zoals staalkabels, katrollen baleinen, touwen en spanners.


Nesling rolgordijnen

De Nesling rolgordijnen zijn ideaal tegen een laagstaande zon. De gordijnen zijn gemaakt van de stof Coolfit. Net zoals de Nesling schaduwdoeken houdt deze stof tot wel 95 procent van de UV-straling tegen. Het geweven gordijn zorgt voor een intieme sfeer en is een ideaal zonwerend middel. In combinatie met de Nesling pergola’s straalt uw tuin. De rolgordijnen

© 2024 verandakopen | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.