• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Het Nesling aluminium pergola met een harmonicadoek of schaduwdoek is een mooie toevoeging aan uw tuin. Het aluminium heeft een strakke en moderne uitstraling. De pergola’s worden gemaakt van een kwalitatief hoog aluminium vervaardigd in Duitsland en zijn verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren: grijs, wit en antraciet.


Harmonicadoek

De aluminium pergola’s worden geleverd met het Coolfit harmonicadoek of het Prosail waterproof harmonicadoek. Het Prosail waterproof harmonicadoek is zoals het woord het al zegt geheel waterdicht. Wanneer u het doek invouwt zijn er geen staaldraden zichtbaar vanwege de geleiders waar het doek aan vast zit. Het Coolfit harmonicadoek is geheel water- en winddoorlatend en kan hierdoor het hele jaar blijven staan. Het doek wordt gemaakt van geweven HDPE-stof die UV licht tegenhoudt.


Stand alone pergola

De Stand alone pergola van Nesling is gemaakt van hoogwaardig aluminium vervaardigd in Duitsland. Ook hebben de pergola’s dikkere profielen dan de meeste andere pergola’s waardoor uw pergola extra lang meegaat. De pergola’s worden geleverd met een montagehandleiding voor een eenvoudige montage en een katrollenset.

© 2024 verandakopen | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.