• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Optimaliseer de overkapping met het Schuif-draaisysteem van Viewline.

Fravin International BV, een vooraanstaande naam in de wereld van tuininrichting, staat al bekend om haar hoogwaardige productaanbod. Binnen dit assortiment schittert het Viewline Schuif-draaisysteem. Deze glazen schuifwand dat u in uw (bestaande) overkapping installeert zorgt voor een naadloze overgang van binnen en buiten, het hele jaar door. In dit artikel nemen we de tijd om dieper in te gaan op de unieke voordelen die het Viewline systeem biedt.


6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Ruimtelijke efficiëntie met het Schuif-draaisysteem

Het Viewline Schuif-draaisysteem gaat verder dan enkel het creëren van een doorgang naar buiten. De mogelijkheid om de glazen wanden individueel te verplaatsen, biedt flexibiliteit in het benutten van de beschikbare ruimte. Doordat alle glazen schuifwanden naar één kant gedraaid kunnen worden, geniet u van meer ruimte onder uw overkapping dan bij andere schuifwanden.

Een drempelloze ervaring

Met een drempel van slechts 2,5 centimeter zorgt het Viewline systeem voor een soepele overgang van binnen naar buiten. Deze lage drempel maakt niet alleen de doorgang gemakkelijk voor kinderwagens, rolstoelen, en rollators, maar behoudt ook zijn waterwerende eigenschappen.

Visuele aantrekkelijkheid als prioriteit

Met een ontwerp dat niet alleen praktisch is maar er ook prachtig uit ziet, begrijpt Viewline als geen ander hoe belangrijk de visuele aantrekking is. De smalle profielaanzichten en het onzichtbare hang- en sluitwerk voegen niet alleen een dosis functionaliteit toe, maar tillen ook de visuele aantrekkingskracht van het geheel naar een hoger niveau.

Soepele bediening en minimaal onderhoud

Dankzij de geavanceerde technologie achter het Viewline systeem openen de glaswanden soepel. De loopwagens en grote wielen zorgen voor moeiteloos glijden, terwijl ingebouwde borstels ervoor zorgen dat de rails schoon blijft. Hierdoor blijft het systeem niet alleen soepel functioneren, maar vereist het ook minimaal onderhoud.

De robuuste kern van Viewline

Elk paneel van het Schuif-draaisysteem is nauw verbonden met de boven- en onderrail. Dit zorgt voor een stabiele en stevige structuur die bestand is tegen verschillende weersomstandigheden. Het onderdragende systeem zorgt ervoor dat aanpassingen aan de bovenconstructie overbodig is, waardoor het Viewline systeem een duurzame keuze is voor terrasoverkappingen.


Het Viewline Schuif-draaisysteem is de perfecte combinatie van functionaliteit, esthetiek, en gebruiksgemak. Het is niet zomaar een toegang tot de tuin; het is een investering in een betere tuinervaring, waarbij het buitenleven en het comfort van binnen samenkomen. Ontdek de mogelijkheden van het Viewline Schuif-draaisysteem en geef je tuin een upgrade die het verdient.

© 2024 verandakopen | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.