• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Veranda aluminium

Een Aluminium veranda heeft veel voordelen het heeft is zeer onderhoudsvrij, zeer sterk en het maakt een bijzondere vormgeving mogelijk. Kortom Aluminium is bij uitstek geschikt voor uw onderhoudsvrije veranda. 


Producten 1-18 van 32

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-18 van 32

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Verandakopen.nl levert de Brava en de Luna veranda in Aluminium waarbij de Lune het instap model is standaard in maatvoering en opties. De Luna beschikt over een erg goede prijs kwaliteitsverhouding. Hij maakt het mogelijk om te genieten van de meerwaarde veranda zonder dat dit veel moet kosten.

De veranda Brava is een aluminium veranda met zeer veel mogelijkheden hij is voor de klant die wat meer verwacht. Standaard kunt u kiezen uit twee kleuren RAL7024 grafietgrijs en RAL9001 gebroken wit. Daarnaast kan men kiezen voor een vierkante staander of halfrond, een ronde of klassieke goot. Men kan ook uit verschillende 16 mm polycarbonaat platen kiezen, zoals de standaard transparante en Opaal plaat en optioneel de Ultra heldere plaat en en hittewerende Solar controle plaat.

Naast deze opties zijn er ook mogelijkheden om de veranda uit te rusten met led verlichting met afstandsbediening, een spie, dichte zijwanden en glasschuifwanden. Ook is het mogelijk om uw overkapping te koppelen aan een ondergronds hemelwater afvoer systeem. 

Montage kunnen wij natuurlijk ook voor u regelen of wanneer u dit liever zelf doet zit er een duidelijke handleiding bijgevoegd. Hierop staan alle aluminium onderdelen duidelijk vermeld en is het goed mogelijk om zelf te monteren.

Bij het model Brava kan men door onze professionele monteurs aanpassingen worden aangebracht in de breedte en diepte van uw aluminium veranda maar ook een waterdichte koppelingen aan muren behoort tot de mogelijkheden. Dus heeft u een idee schroom niet meestal is het gewoon mogelijk.

Wilt u een offerte aanvragen dan helpen onze professionele adviseurs u graag verder bel ons op 0315-324435 of mail ons [email protected]

© 2024 verandakopen | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.