• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Aanbouw tuinkamer van Gardendreams

De aanbouw tuinkamers van Gardendreams zijn een van de mooiste en kwalitatief beste op de markt. Deze tuinkamers worden compleet met glasschuifwanden aangeboden en zijn geschikt om grote sneeuwlasten te dragen. Het dak van deze mooie tuinkamers zijn uitgevoerd met Polycarbonaat in verschillende kleuren en uitvoeringen. Ook is het mogelijk om hem uit te voeren met een glazen dak.


8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Tuinkamer met Gardendreams schuifwanden

Wilt u een overkapping die gesloten kan worden op het moment dat het weer minder is? Dan is de Tuinkamer van Gardendreams ideal. Hij is namelijk standaard uitgevoerd met glazen schuifwanden. De glazen schuifwanden zijn geplaatst aan 3 zijden en aan de achterkant kan deze veranda tegen uw huis schuur of andere wand worden geplaatst.

Tuinkamer Accessoires van Gardendreams

Uw Gardendreams tuinkamer is aan te passen op uw wensen met diverse accessoires. Zoals meerdere typen polycarbonaten platen zowel transparant, melkwit als hittewerend. Ook is 44.2 glas voor het dak een optie. Ook kunt u denken aan Led verlichting, heaters en natuurlijk is uw tuinkamer ook leverbaar in verschillende kleuren.

Montage van uw Tuinkamer

Een tuinkamer als deze is bij uitstek een product om te laten monteren door monteurs met ervaring met dergelijk constructie en zij kunnen in veel gevallen aanpassingen terplekke uitvoeren en een goed resultaat opleveren.


Heeft u vragen over bijvoorbeeld de Ribolla bel of mail ons op 0315-324435 of [email protected]

Profiteer van onze voordelen!

© 2024 verandakopen | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.