• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Producten 1-18 van 32

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-18 van 32

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Hier vindt u de prijzen van onze veranda's op onze site Verandakopen.nl. Wij leveren overkappingen voor uw tuin en terras in allerlei maten en vormen met eventuele opties als ledverlichting, betonnen poeren en verschillende uitvoeringen en op aanvraag montage

Veranda Aluminium

Wij leveren een breed gamma aan aluminium terras overkappingen zoals de Luna serie en de Brava serie. Deze modellen zijn uitgevoerd in degelijk aluminium dat volkomen onderhoudsvrij is en enorm sterk. Het dak is uitgevoerd in Polycarbonaten platen en op aanvraag in glas. Bij iedere breedte maat van de Luna en de Brava kunt u kiezen voor een dieptemaat tot 4 meter. De mogelijke opties staan bij iedere Luna en Brava veranda vermeld inclusief de prijzen.

Houten veranda

Naast de Aluminium overkappingen leveren wij ook overkappingen uitgevoerd in hout. Deze houten veranda zijn van het merk Pext en zijn uitgevoerd in Lariks hout.

Lariks heeft een zeer grote bestendigheid tegen weersinvloeden. U kunt dit bestellen in geschaafd of fijn bezaagd hout. Bij ieder model Pext veranda hebben wij de bijpassende opties weer gegeven. Denk hierbij aan het type Polycarbonaatplaat Opaal of heder, de afmeting en eventueel een goot en natuurlijk poeren.

 Heeft u vragen over de veranda prijzen dan staan deze natuurlijk vermeld bij de producten op de site. Het is echter ook mogelijk om een passende offerte te laten maken.

Voor een offerte bel ons dan op 03145-324435 of mail ons uw wensen liefst inclusief  telefoon nummer op [email protected]

© 2024 verandakopen | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.