• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Producten 1-18 van 30

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-18 van 30

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

De vrijstaande overkappingen van Pext zijn van hoge kwaliteit. De overkappingen worden gemaakt van een sterk Douglas hout. Van nature een sterke en duurzame houtsoort afkomstig uit Noordwest-Europa. Het hout zorgt voor een robuuste en authentieke uitstraling. De veranda’s worden als bouwpakket geleverd. Met behulp van een montagehandleiding is deze zelf gemakkelijk in elkaar te zetten.


Veranda glassysteem

Boven op de veranda zijn platen van glas of polycarbonaat geplaatst. Deze zijn te bestellen in zowel een doorzichtige als een doffe variant. Polycarbonaat is een sterke kunststof met een zeer hoge duurzaamheid. De platen worden geplaatst in een profiel van aluminium.


Veranda varianten

Bij uw bestelling kunt u een aantal dingen aanvinken. Zo kunt u zelf bepalen welke kleur goot u aan uw veranda bevestigd wilt hebben en kunt u zelf bepalen of u helder of opaal glas wil. Let op: bij sommige keuzes worden extra kosten berekend.

 

Levering

Bij levering heeft u de keuze om gebruik te maken van de montageservice. Met deze service komen wij persoonlijk uw veranda monteren. De prijs van de montageservice hangt af van de uiteindelijke specificaties van de door u gekozen veranda en wordt opgenomen in de offerte.


Bekijk ook onze aanbouw veranda’s

© 2024 verandakopen | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.