• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Gardendreams veranda en tuinkamers

De veranda’s en tuinkamers van Gardendreams creëren de ideale buitensituatie voor u. In de zomer kunt u lekker genieten van uw tuin en zelfs wanneer het regent zit u nog heerlijk droog. Met een tuinkamer heeft u zelfs geen last van wind wegens de glazen wanden.


Producten 1-18 van 79

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-18 van 79

per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Opties Gardendreams veranda en tuinkamer

De veranda’s en tuinkamers zijn beschikbaar in veel verschillende afmetingen. Er zit dus altijd wel een veranda of tuinkamer bij voor uw huis. Daarnaast heeft u de optie zelf dingen aan uw veranda en tuinkamer aan te passen. Zo heeft u de mogelijkheid de kleur ervan te veranderen. U heeft de keuze uit de kleuren antraciet, zwart, wit en grijs. Ook heeft u keuze uit verschillende soorten dakplaten. Deze zijn verkrijgbaar in een opalen en een heldere variant. Ook is er een melkwitte hitte werende variant.


Montage Gardendreams veranda en tuinkamers

De veranda en tuinkamers zijn gemakkelijk zelf te monteren. Mocht u hier geen tijd voor hebben is er altijd nog de optie dit door een van onze monters te laten doen. Zij zorgen er dan voor dat deze vakkundige gemonteerd wordt waarna u er optimaal gebruik van kan maken.

© 2024 verandakopen | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.