• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Deponti Pigato (glas dak)

De Deponti Pigato terrasoverkapping is gemaakt van een hoogwaardig en duurzaam aluminium. Dankzij het prachtige glazen dak straalt deze overkapping luxe uit en creëert deze een ideaal buitengevoel. Welk seizoen en welke weersomstandigheden dan ook. De veranda is te bestellen in drie unieke kleuren, grafietgrijs, mat crème en verkeerswit.


Producten 1-18 van 66

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-18 van 66

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom


Deponti Pigato variaties

De Deponti Pigato terrasoverkapping is te bestellen in veel verschillende afmetingen. Er zit dus voor elk formaat huis een passende Deponti bij. Naast dat u de kleuren van de terrasoverkapping aan kunt passen zijn er ook nog andere opties voor de Deponti Pigato. Zo kunt u bijvoorbeeld de uitvoering van de goot aanpassen. Deze is beschikbaar in een ronde en een klassieke variant. Ook kunt u de uitvoering van de staanders aanpassen. Deze is beschikbaar in een halfronde staander variant en een vierkante variant. Wilt u ook in de avond van uw veranda genieten? Dan kunt u ook LED-verlichting bestellen bij uw veranda. Het LED zorgt voor een mooie uitstraling en verandert de veranda in dé eyecatcher van uw tuin.

Levering Deponti Pigato

De Deponti Pigato wordt standaard geleverd met een montagehandleiding en montagematerialen. Dit maakt dat de veranda zelf te monteren is. Ook is er de optie om de montage door een van onze vakmensen te laten doen. Deze optie kunt u aanvinken wanneer u uw veranda bestelt en wordt dan vervolgens opgenomen in de prijs. Lees hier meer over de levering van uw Deponti Pigato.

© 2024 verandakopen | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.