Winkelwagen
Kiyoh
Klanten geven ons een Beoordelingen Alle beoordelingen Deel uw ervaring
8.8

Belangrijke informatie omtrent corona

Onze showroom is vanaf 28 april weer geopend zonder afspraak!

Uiteraard zijn we ook gewoon telefonisch, per chat en per e-mail bereikbaar!

U kunt dus gewoon bij ons terecht met al uw vragen of voor het opvragen van een prijsopgave.

Levertijd

Onze producten hebben een langere levertijd dan normaal. Dit is per product en per merk verschillend. Hierdoor kunnen we niet altijd een exacte levertijd geven. Voor meer informatie over de actuele (verwachte) levertijden kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Het afleveren van onze producten in Nederland en België gaat vooralsnog gewoon door. We hebben nauw contact met onze leveranciers en houden u uiteraard op de hoogte over de actuele levertijden.

Montage

Nederland

De geplande montageafspraken gaan gewoon door. Indien dit verandert laten we u dit direct weten, zodat er een nieuwe afspraak gemaakt kan worden. Voor de veiligheid van onze monteurs en uzelf vragen we u om onze monteurs geen hand te geven, 1,5 meter afstand te houden en te betalen via de link in de e-mail of per bank.

België

Producten worden nog wel afgeleverd bij onze Belgische klanten, maar we voeren hier (tijdelijk) geen montagewerkzaamheden uit. Het is wel mogelijk om onder voorbehoud een afspraak te maken voor een moment wanneer de maatregelen het weer toelaten.

Wij kijken er weer naar uit om u in onze showroom te mogen ontvangen!