• Gratis thuislevering in NL & BE!
  • 1e aankoop korting
  • Bezoek onze showroom
Winkelwagen
Kiyoh
Klanten geven ons een Beoordelingen Alle beoordelingen Deel uw ervaring
9

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Polycarbonaat platen

Polycarbonaat platen

Polycarbonaat platen zijn lichtdoorlatende beglazing die zeer geschikt is voor uw veranda met een speciale UV-coating geschikt voor vele toepassingen waaronder op veranda's. Het hoogwaardige kunststof van deze platen is zeer sterk en beschikt over optische en thermische eigenschappen die bij uitstek geschikt zijn voor uw veranda als wandbeglazing en dakbeglazing.

De sterkste van Polycarbonaat 

Polycarbonaat platen zijn zeer sterk en zeer goed bestand tegen storm, hagel en sneeuw en de temperatuurschommelingen die bij dergelijk weer horen.

Afmeting en soorten Polycarbonaat 

De platen zijn leverbaar in de diktes 6, 10, 16, 25 en 32 mm. Pext gebruikt de 10 mm voor de gebogen carport daken die zij leveren. De 16 mm Polycarbonaat plaat is de meest gebruikte voor aflopende daken zoals veranda, carport, en tuinkassen. De dikkere platen hebben een hoge isolatiewaarde en worden dus ook veel voor serres gebruikt. De standaard plaat afmetingen zijn 980, 1050, 1250 en 2100 mm breed. Met een maximale lengte van 7000 mm.

Verandakopen.nl levert de volgende soorten:

  • Helder met veel lichtinval.
  • Opaal (melkwit) .
  • Solar control IR (lichtgroen transparant) unieke zon- en hittewerende plaat.

Een eigenschap van Polycarbonaatplaten is dat er condensvorming kan optreden door de waterdampdoorlaatbaarheid van kunststof. Condensvorming in de kanalen is niet geheel te voorkomen vanwege deze materiaaleigenschappen: Het is een natuurlijk verschijnsel. Bij Polycarbonaat platen is condensvorming geen reden tot vervanging van de platen onder garantie. Condensvorming in de Polycarbonaat platen heeft overigens geen negatieve uitwerking op de functie en kwaliteit van de platen en kan tijdelijk in verschillende vormen optreden.